вторник, 18 ноември 2014 г.

Men's world

Добър вечер, мили хора! Обикновено картичките, които показвам, са предназначени за конкретен човек и до голяма степен са повлияни от личността на получателя. С днешната обаче нещата не стоят по този начин. Бях много впечатлена от урока - демонстрация на Steampunkтехника, който Юлия Кондова направи на картичкофурийската среща миналия месец. Затова след закупуването на малко материали, реших да изпробвам нещата, които научих. Така се роди днешната картичка. Ето какво се получи:
Големите зъбни колела са от бирен картон и са обработени със структурна паста, акрилни бои и металик восъчна паста с техниката, която Юлия ни показа на Картичкофурийската среща. Основата е направена с папка за релеф и дистрес мастила. Господинът е ембоснат с черна пудра, а за фона използвах печати от два комплекта. Тъй като синджирът беше прекалено новичък, го боядисах тук-там с черна акрилна боя. По основата също сложих восъчна паста. Използвах и последното си парченце дизайнерска хартия с вестникарски мотив.
Ще покажа картичката в Забавлятелство тридесет и шесто: "Новини..." и в
CCH #184 - Your favorite technique (ембосинг - топъл и студен, както и използване на дистрес мастила)Това е всичко от мен.
Благодаря, че наминахте!
Хубава и спокойна вечер!


1 коментар:

  1. Уау!Страхотна картичка! Благодаря ти много, че я сподели с нас в Щурото предизвикателство!

    ОтговорИзтриване