вторник, 7 май 2013 г.

Следпразнично

Ето че се изтърколиха неусетно дългоочакваните почивни дни.  Днес отново трябва да вляза в делничен ритъм, но преди това минавам набързо да покажа картичката, която правих за имения ден на наш скъп приятел. Ето я и нея:
И малко по-близък план:
Отдавна се каня да направя подобна овца. Такива творения се подвизават с претенциозното име Punch Art. Използвах шаблон за рязане накъдрен кръг, шаблон маргаритка за краката и ушите, мини пънч цветче за перчема и пънч кръг за главата, но кръгът го "подострих" /със самия пънч/. Руното направих с натрошено кадифе, което нанесох първо изцяло върху овцата, а после втори пласт от точки тук-там. Дървото и оградата са изрязани от крафт картон. Дървото оцветих с маркери и сложих глоси акцент върху листата, а текстурата на оградата и направена с бяла ембосинг пудра. 
Това май е всичко.
 Благодаря, че наминахте!
Надявам се да имате успешна и спокойна седмица!

3 коментара:

  1. Много е усмихваща!!!
    И благодаря за подробностите - открих всички елементи, които споменаваш :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е, Ели! <3 Много е Гергьовска и перфектно изпълнена! :)))) Овцата е страхотна с това натрошено кадифе! :))) <3 Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна и оригинална картичка, Ели. Овцата е супер готина. Правила съм такова куче и е много забавно. А цялата ти композиция е толкова "натурална", че я преживях с удоволствие в цвят, звук и мирис :)ххх

    ОтговорИзтриване