сряда, 2 януари 2013 г.

Любимите ми пет картички от 2012 г./ Favourite Five of 2012

Ето че Новата година вече е факт напук на всички апокалиптчни предсказания. Пристигна както обикновено-доста шумно и натоварена с мнооого очаквания и надежди. Дано да е здрава, щастлива, успешна и преливаща от обич и вдъхновение.
Поводът за днешната публикация е предизвикателството на Деби от A Scrapjourney
Идеята е да подберем петте си любими картички от изминалата година. Струва ми се, че подобна публикация е чудесна за ознаменуването на ново начало. Всъщност не че настъпването на новата година  реално бележи някаква промяна, но най - малкото публикациите от 2013 г. ще се събират в нова папка в архива на блога  :)
А ето и моите любими пет картички /не са подредени хронологично, а според предпочитанията на Blogger при качването на снимките/ .
Това е картичка, направена с любов по поръчка на едната от дъщерите ми.
Корсетът в сепия е в селекцията най-вече заради ръчно правените цветя.
Относно мечтите е една от любимите ми картички. Макар да експлоатирах доста печата с кораба в последствие и да направих и други сполучливи картички, тази ми е фаворит.
Още една типично мъжка картичка.
И една картичка, която отразява един от първите ми опити за оцветяване с алкохолни маркери и използване на paper piecing - Hello Beauty.

Пожелавам на всички хубава и спокойна вечер!

7 коментара:

  1. Чудесна селекция! Страхотни са всичките, много съм впечетлена от мъжките ти картички! Щастлива нова година, пълна с осъществени мечти и прекрасни моменти!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита Нова година и на теб! Нека бъде изпълнена със здраве и много творческо вдъхновение! Прекрасен избор на ТОП 5.

    ОтговорИзтриване
  3. Честита Нова година!
    С пожелания за много здраве и любов за теб и всички близки до сърцето ти хора! И разбира се година пълна с много вдъхновение и усмивки!
    Прекрасна селекция !

    ОтговорИзтриване
  4. Честита нова година и от мен, с пожелания да бъде здрава, щастлива и много успешна! Картичките, които си селектирала в Топ 5, са чудесни! Но моят фаворит е картичката за любовта, уникална е!

    ОтговорИзтриване
  5. Absolutely love your gorgeous cards no wonder they're your favourites.
    Thank you for joining My Favourite Five of 2012
    luv
    Debby

    ОтговорИзтриване
  6. Не мога да се нагледам на тия прекрасни картички, връщам се отново и отново и да ги разглеждам. Особено за мъжките шапка ти свалям.

    ОтговорИзтриване