събота, 29 декември 2012 г.

За една млада дама

В навечерието на коледните празници правих картичка за 18 рожден ден на една много нежна, фина и деликатна дама. Познавам я от съвсем малка и някак си ми беше малко странно да проумея, че това сладко и умно дете, на което моите дъщери бяха направили фен-клуб преди няколко години, е пораснало толкова. 
Ето и картичката:
 
Дадох си сметка, че когато искам да направя нежна картичка, винаги опирам до розите от оризова хартия. И този път останах вярна на възприетия стереотип. 
Тъй като вече съм горд собственик на Big Shot /ех, този Дядо Коледа/, успях да използвам  за картичката почти целия си арсенал от папки за релеф /1 бр./  и шаблони за рязане  /завъртулките, цифрите и банера/. Надписът е направен с печат и със сребърна ембосинг пудра. Май с това се изчерпва информация около картичката.
Дано Новата година донесе на всички здраве, безброй поводи за усмивки, любов, спиращи дъха щастливи мигове и мнооого късмет. Дано всеки да успее да намери в себе си кураж и сили, за да осъществи и най-смелите си мечти. Стискам палци!

9 коментара:

  1. Ели, пожелавам ти в най-скоро време да ти е невъзможно да приложиш арсенала си само на една картичка! А тази наистина е много нежна!
    Честита Коледа!

    ОтговорИзтриване
  2. Приказно вълшебство е тази картичка! Много е стилна, много изискана и много нежна! Честита ти и нова придобивка, да си я ползваш с много вдъхновение и здраве :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красива,Ели - нежна и фина, точно като за млада дама! Весело посрещане на новата година, нека тя да донесе на теб и твоето семейство радостни емоции, щастливи моменти, късмет и разбира се, много здраве!

    ОтговорИзтриване
  4. Уау, Ели, страшно ми хареса картичката! Толкова нежна и стилна, точно като за една млада дама! Браво :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Много нежна и елегантна картичка. Наистина много подходяща за млада дама. Браво на дядо Коледа и дано скоро да ти се увеличи арсенала.

    ОтговорИзтриване
  6. Ели, разкошна картичка! Приказно нежна и стилна! Да си ползваш новите придобивки със здраве и много вдъхновение.

    ОтговорИзтриване
  7. Много нежност излъчва картичката ти, Ели! Прекрасна! Честити нови придобивки! :)
    Весело посрещане на НГ!

    ОтговорИзтриване