сряда, 17 октомври 2012 г.

Тра-ла-ла, тра-ла-ла на рожден ден ела

Спомняте ли си тази песничка? Ето че дойде време да отпразнувам  първата година на блога. Когато започнах да пиша тук, все още нямах представа, че воденето на блога ще ми донесе толкова нови и интересни преживявания, че ще ме провокира да експериментирам и в крайна сметка ще ме накара да се чувствам по-уверена в себе си. Звучи малко пресилено, но равносметката от изминалата година ме кара да се чувствам като чифликчия с пълен хамбар, само дето вместо жито в хамбара има 65 публикации, всяка от тях специална по собствен начин и отразяваща търсения, колебания и моментни постижения. 
Освен публикациите, не мога да не спомена и това, че изминалата година беше ценна за мен и заради  многото виртуални запознанства с други блогъри - тук в крафтърското блогопространство цари истински приятелска и позитивна атмосфера, в която нещата, които обикновено ме дразнят в реалния живот, просто не могат да виреят.
Тъй като става дума за рожден ден, не може без почерпка. А тя се състои от блокче с дизайнерска хартия и комплект прозрачни печати.
Единственото условие за спечелването им е да оставите коментар под тази публикация през следващите 7 дни или до 24. 10. 2012 г. включително. На 25. 10. 2012 г., когато е рождения ден на блога, ще изтегля печелившия. Не е необходимо да сте последовател на блога, нито да имате профил в Гугъл, но в този случай в коментара посочете имейл, за да мога да се свържа с вас, ако спечелите. И още нещо - ангажирам се да изпратя наградата само на адрес в България.
Това е от мен. Хубав и усмихнат ден!

33 коментара:

  1. Честита блогогодинка :о) Нека вдъхновението и сръчността бъдат твои верни спътници и през следващата година, тъй като на нас ни е дваж пъти по-гот да виждаме тези красотийки :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Честито и от мен! Нека вдъхновението ти никога не те напуска и още много пъти да празнуваме рожден ден ;-) Весел празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Честита блогогодинка! Пожелавам ти още 100-на поне изпълнени с много прекрасни проекти!

    Наградата е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита блогогодинка!Продължавай да ни радваш с твоите творения,уникалност и креативност! Поздрави!

    Ирина Кирякова
    ira@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  5. Честита годинка ! Ама, каква почерпка си подготвила...
    Да е все така уютно, интересно и вдъхновяващо местенцето Lavender Dreams and Butterflies.

    ОтговорИзтриване
  6. Само година, а вече това е едно от любимите ми места, които посещавам заради красотата, вдъхновението... усещането!
    Честит празник! Пожелавам ти още много приятни години в нашето малко, но растящо общество! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита Блогодинка!!!:)))От все сърце ти желая безброй щастливи мигове на вдъхновение,всеки ден-усмивки и прекрасно настроение и още много,много творческо вълнение вложено в картичкотворение;)))
    Честитооо!!!:)))
    ...P.S;...а почерпката е повече от щедра:)))

    ОтговорИзтриване
  8. Честита блогогодинка! Пожелавам ти още много подобни поводи за празнуване, много вдъхновение, свежи идеи и време за реализирането им.

    ОтговорИзтриване
  9. Честита блогогодишнина! При теб винаги има прекрасни стилни творения и за мен е радост да посещавам твоето местенце!
    Желая ти още много причтни емоции и нека Вдъхновението да е винаги с теб!

    ОтговорИзтриване
  10. Честита благогодинка Ellie.Нека това местенце да остане все така прекрасно, уютно и лъчезарно.Продължавай да ни радваш още дълго време с пленително очерователни творения.Вдъхновявай и ощастливявай още много твои последователи и приятели.Благодаря за щедрата почерпка.

    ОтговорИзтриване
  11. Честита блогогодинка!Продължавай все така да ни радваш с красотите си!

    ОтговорИзтриване
  12. Честит блогорожден ден, Ели. Не мога да повярвам, че блога ти става само на една годинка, мислех, че е много по-стар. Може би и защото твоето творчество ми прилича на онова отлежалото и намерило себе си, а не хаотично и разпиляно като на човек, който има отскоро блог :-) Пожелавам ти много вдъхновение и много прекрасни поводи, заради които да твориш :-)

    Благодаря ти и за възможността да спечелим тази прекрасна награда.

    ОтговорИзтриване
  13. Ели,с теб горе долу по едно и също време сме си направили блог;-)
    Честита годинка!
    Пожелавам ти много вдъхновение и време да изпълниш всяка една идея!

    ОтговорИзтриване
  14. Как бързо минава времето :) Ще си запазя честитките и пожеланията за 25.10, за да те поздравя на самият празник. А дотогава се надявам да ни изненадаш с поне една картичка :) Твориш страхотни неща и имаш невероятен талант, за което най-искрено те поздравявам. Продължавай да го правиш с лекота и така да ощастливяваш хората!

    ОтговорИзтриване
  15. Честитооо!!!Бъди здрава, бъди вдъхновена и продължавай да твориш :о)))

    ОтговорИзтриване
  16. Ха, честито да е първата успешна в много смисли година! Задръж ентусиазма си за воденето на блога, мнооого дълго време!

    ОтговорИзтриване
  17. Тра-ла-ла , тра-ла-ла, на рожден ден ела...Чудесно ,весело заглавие на публикацията , направо истински се разсмях и зарадвах...Еееех, хубаво е тук!!! Поздрав и от мен за блого-годинката и все така създавай приятна позитивна атмосфера...-)Успех и вдъхновение ти желая!
    Пепи (pepinatoys@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  18. Страхотна награда, красива и щедра. Твоето творчество не веднъж съм казвала, че харесвам много! Дори съм горд стопанин на една твоя картичка! Продължавай да твориш такива красоти! Нека вдъхновението ти не стихва никога!

    ОтговорИзтриване
  19. Честито блогово рожденно денче! :) Желая ти неспирни вдъхновения. Много време и пари за да може да изпълняваш всичките си творения! И не на последно място много здраве за да може да ни радваш постоянно с красотите ти! :)

    ОтговорИзтриване
  20. Честит блогски празник, Ели! Аз също съм крайно изненадана от това, че твориш само от една година! Наистина има много класа и майсторлък в проектите ти, адмирации за това! А на теб пожелавам преди всичко здраве и смисъл във всичко, което правиш!

    ОтговорИзтриване
  21. Честит Рожден Ден на този прекрасен блог! :)
    Много харесвам стилните ти творения!
    Продължавай да създаваш красота!
    Поздрави от мен и още много много рождени дни!
    ~Diana

    ОтговорИзтриване
  22. Честита блогогодинка и от мен! Пожелавам ти още много такива успешни блогогодини, пълни с идеи и радващи нашите очи!

    ОтговорИзтриване
  23. Честита блогогодинка :) и моля те, продължавай да споделяш с нас твоите прекрасни лилави мечти :) Много вдъхновения ти желая.

    ОтговорИзтриване
  24. Честита първа годишнина в блогпространството! Желая ти много вдъхновение и време да осъществиш идеите си! :)

    ОтговорИзтриване
  25. Честита блогогодинак и от мен! Желая то много здраве и вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  26. Честит рожден ден на КРАСОТАТА!!!
    Нека блогът бъде все така вдъхновяващ и интересен,стилен и класен- като неговият създател!

    ОтговорИзтриване
  27. Ехе, Ели, колко бързо и при теб е изминала една годинка в блог-пространството! Да ти е честита и да отпразнуваш още много такива, които нека бъдат изпълнени с още много творческо вдъхновение и позитивни емоции!

    ОтговорИзтриване
  28. Честита първа годинка на блога! Продължавай да твориш и нека вдъхновението не те напуска никога! Чудесна почерпка :).

    ОтговорИзтриване
  29. Ели,
    Честита първа блоггодинка!
    Пожелавам ти несекващо вдъхновение, дръзновение да ескпериментираш и продължавай да радваш очите ни с толкова много красота !

    ОтговорИзтриване
  30. Малко от рано, но все пак честита блог годинка! Пожелавам ти не хамбар на чифлик, а на дворец прекрасни и многобройни публикации да имаш.Най-важното е да се забавляваш с това което правиш и ти го пожелавам от все сърце :))))))))

    ОтговорИзтриване
  31. Лелееееееееееее колко бързо минава времето. Честита 1-ва година в блог пространството. Надявам се тук да видя още много много красиви проекти и идеи. Радвам се че си открила това което те прави щастлива (да твориш и да радваш хората които получават твоите красиви творби)

    Поздрави

    Катерина Арсенова

    ОтговорИзтриване
  32. Честито!!! Нека намериш още повече и добри приятели и вдъхновения, за да не спираш да твориш красота!

    ОтговорИзтриване
  33. Честита годишнина! Нека не те напуска желанието да твориш и да споделяш красотата, която създаваш.

    ОтговорИзтриване