четвъртък, 26 май 2016 г.

Майски вълнения

Здравейте, мили хора! Тази година (за разлика от предходните) около мен няма близки и приятели с абитуриенти. Гледам на спокойствието, което цари около нас, като на затишие пред буря - догодина моите момичета завършват училище и като виждам вълненията и приготовленията, които съпътстват по принцип този момент, лееекичко се паникьосвам, защото у нас всичко е умножено по две. Ама да сме живи и здрави дотогава :)
Освен наситен с абитуриентски емоции, месец май се оказа и доста предпочитан за сватби. В тази връзка днес ще ви покажа сватбената картичка с кутийка, които правих за мои приятели. Ето как изглеждаше комплекта отвън:
А ето и поглед отвътре:

Тъй като не разполагах с достатъчно време предишните почивни дни, ми се наложи едната от вечерите да постоя почти до първи петли (сигурна съм, че щях да ги чуя, ако наблизо имаше петли).
Ето и по-близък план:
Цветчетата са правени от плътна оризова хартия с пънча хортензия на Марта Стюард. Листата и тичинките са изрязани с шаблон на коледна звезда на Memory Box, а завъртулките  са от един ъгъл на Joy Crafts. Гълъбите също са на  Memory Box, булката и младоженеца са шаблон на Imression Obsession, основите са изрязани с шаблони на Crealies, банерът и украсата на кутията са на Sizzix, а мрежестата основа на банера е правена с шаблон на Marianne Design. За разкош ръснах малко ембосинг емайл върху основата и облякох булката с тюлена рокля.
И поглед отвътре.
Ще покажа картичката в следните предизвикателства:
Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Anything Goes CMC#80 Flowers/Цветя

Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден на всички!

4 коментара:

  1. Such a stunning card - so much detail.
    Thanks for joining in at Simon Says Stamp Wednesday Challenge. Hugs, Caryn xxx

    ОтговорИзтриване
  2. Изпипани до последния детайл! Страхотна работа, Ели!

    ОтговорИзтриване
  3. Lovely! Thank you for joining us at Card Mania Challenge, good luck:)

    ОтговорИзтриване
  4. Wow, this is a wonderful elegant creation!
    Thanks for playing at Card Mania Challenge.
    Ileanaxx

    ОтговорИзтриване