вторник, 26 ноември 2013 г.

...from owl of us

Ето че зимата най-сетне проявява претенциите си. Въпреки това обаче нещо не мога да се наканя да направя коледна картичка. Може би причината е тази, че в момента около мен има много рожденици и оскъдното ми време за творене е отдадено изцяло на тях. Та по този повод си мисля, че ще се отдам на коледни проекти най-рано след две седмици. Евентуално :)
Днешната картичка е предназначена за моя колежка. Отдавна въздишам по печати със сови, но по повод рождения ден на блога получих подарък от колегите си и вече съм горд собственик на един комплект. Ето какво се получи:
Днес за първи път ще се опитам в края на публикацията да дам списък с материалите, които съм използвала . Макар повечето от тях да са купени от български магазини, в момента не ги откривам и затова линковете са към чужди магазини. Ще направя опит да посочвам основните продукти, макар че има и такива, които не биха могли да бъдат включени в списъка - примерно кутийки от топено сирене, тюлени остатъци от полите на децата, подарени материали от виртуални приятели, опаковъчни пликове, дантели, купени на метър от кинкалерии,  копчета оттук - оттам, както и много други :) Например в днешната картичка съм използвала клещи (от ЛИДЛ) за поставяне на айлетс, папка за релеф на Sizzix, канап и 3D квадратчета, за които не мога да дам линк.
 Обикновено картичките, които правя, не съответстват на изискванията на предизвикателствата, които следя. Тази обаче май отговаря на условията на няколко предизвикателства и затова ще я включа в:
TTT: Challenge # 115- Be Crafty!
Crafty Cardmakers: # 105 Clean and Simple
Card Mania: CMC# 34 Autumn Colours
Струва ми се, че картичката отговаря и на условията на КФП 195 - Крила, та затова ще я покажа и там.

Това е всичко от мен.
Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден на всички!


Използвани материали:

9 коментара:

  1. Love your cute owls.

    Thanks for sharing this lovely card with us

    Lin
    Crafty Cardmakers

    ОтговорИзтриване
  2. This is so adorable!!! Love the owls and your kraft backdrop is perfect. :) Thanks for joining us at Top Tip Tuesday.

    Remember you can enter up to 3 projects and 3 tips, good luck!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна е. Много ми харесва жицата (или е клон?!). И цялостната изчистена визия.

    ОтговорИзтриване
  4. Печатчето е супер сладко. Картичката страшно ми хареса... зкачлива, но и много премерена. Браво :о)

    ОтговорИзтриване
  5. Накара ме да се усмихна тази твоя картичка! Прекрасна и много сладурска. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Кард Мания. Успех и с удоволствие ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  6. Super cute card, I love the way you've stamped the owls on patterned paper and the twine makes a perfect perch! I'm sure your friend will love the card.

    Thanks for sharing with us at Crafty Cardmakers.

    Feebsy
    xx

    ОтговорИзтриване
  7. Ооо, отговаря и още как! Страшно готини и сладурски сови, и крайният резултат е впечтляващ! Благодаря, че се включи в моето предизвикателство! :)

    ОтговорИзтриване
  8. The Owls are fab, thanks for sharing with us at CCM, Jules DT :)

    ОтговорИзтриване
  9. Oh this is gorgeous. Love the cute owls and the dry embossing. Thanks for playing at Top Tip Tuesday and good luck. Hope to see you back tuesday for a new challenge. Bettina DT Member at Top Tip Tuesday xx

    ОтговорИзтриване