неделя, 3 януари 2016 г.

Честита Нова година!

Честита Нова година, мили хора! Дано да е здрава, мирна, благодатна, успешна, пълна с обич и сбъднати мечти! Дано успеем да изпълним живота си с радост и удовлетворение и да срещаме мъничко вълшебство и блясък всеки ден! 
Тази публикация трябваше да се появи още преди Коледа, но уви, оказа се, че организацията и прецизното планиране не са най-силните ми страни. Все пак искам да ви покажа единствените коледни картички, които направих. И те, както и всичко останало, което правих през декември и не успях да снимам, беше по поръчка на моите момичета.
Ето и картичките:
И двете картички са с прозорчета, изрязани в основата и покрити с плътна оризова хартия, прекарана през метален шаблон за релеф. На живо изглеждат доста ефектно :)
Ето и втората:
А ето и тазгодишните къщички. Правени са по рецептата на Йоли за коледни меденки. Препоръчвам я!

И като съм тръгнала да споделям, да ви покажа обновения си работен кът след ремонта (всъщност ремонтирахме детската и спалнята горе, но моето разхвърляно бюро бодеше очите на цялата къща и затова направихме няколко организационни промени).  Както по-рано деля кътчето под стълбите с Милото, но сега поне ги няма големите кубета за китарите му. Преглътнах, че заедно със сноуборда тези хубавини и едната китара ще пребивават в спалнята-въобще нашето семейство има хобита, които изискват пространство :) Добре, че засега сърфът не е прибран в апартамента. 
Та да се върна на моите неща: по-рано всички материали бяха наблъскани в кутии от обувки, а кутиите бяха натрупани една върху друга под бюрото и пред тонколоните. Сега всичко е в големи кутии, с които се сдобих от ЛИДЛ, а кутиите са разположени върху рафтове и шкафчета от ИКЕА. Имам си дори място за старите фотоапарати. Макс е особено доволен от новата подредба, защото си има "магистрала" от лявата тонколона до края на шкафа в дясно. Все още не е открил как да се качва по останалите шкафове, но като тръгнем на работа и започне да скучае сигурно ще намери начин.
 Единственото, което остана да се направи, е да се скрият кабелите и разклонителите, но Милото ще се погрижи за това. 
Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден!

1 коментар:

  1. Ели, Честита, приказна и вълшебна 2016 година. Благодаря ти, че ми позволи да надникна в твоето местенце и за момент да седна на стола до теб. Много ми беше приятно - обичам и уважавам хора с различни хобита, въпреки че къщите им, включая и моята изглеждат една идея по-разхвърляни от нормалните такива.Но творческия хаос ражда красоти като тези по-горе. Желая ти вдъхновение под стълбите :)

    ОтговорИзтриване