сряда, 18 ноември 2015 г.

Подари усмивка

Здравейте, мили хора! В предишната публикация ви споменах за инициативата на Хартиени вълшебства "Подари усмивка". Днес показвам и втората картичка, която направих по темата. Ето я и нея:
Печатът с перцето е на Мигито Петрова, сдобих се с него на срещата в Търново и нямах търпение да го използвам-толкова е нежен и красив. Техниката, която използвах, е ембосинг резист - перцата са ембоснати в бяло и после около тях сложих три цвята дистрес мастила, като предварително бях ограничила района, който трябваше да се оцвети, с хартиени маски. После само прибавих надписа, който е направен със златна ембосинг пудра, и няколко пайетки. Останах изключително доволна от резултата и мисля, че това е една от най-елегантните картички, които съм правила до момента.
И поглед отвътре:
Освен в "Хартиени вълшебства" ще покажа картичката и в следните предизвикателства:
CASology: Week 173: PRETTY;
CAS-ual Fridays: CFC145-Precious Metals .

Струва ми се, че това ще е една от последните публикации, които правя през тази година. Причината за това е сериозния ремонт на апартамента, който започнахме в началото на седмицата. В момента в хола, където са всичките ми материали, е складирано цялото съдържание на детската стая и всичко е покрито със защитно фолио. Движението в стаята е съпроводено с промъкване между натрупаните вещи и прескачане на препятствия.  Тих ужас буди и факта, че предстои изпразването и на спалнята. Стискам си палци до Коледа ремонтът да приключи и се надявам, че тогава ще мога да се похваля и с обновен работен кът :)
Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден!

3 коментара:

 1. Наистина прекрасна САS картичка ,Ели, и като цветове и като композиция:)!Успех с ремонта и ще те чакам да се появиш отново с нещо сътворено в новия крафт кът :)Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 2. О, истинско вълшебство! Толкова е нежна! Благодаря, че се включи в предизвикателството!

  ОтговорИзтриване
 3. Absolutely beautiful! I love the soft colors and the delicate images on this!
  Thank you so much for joining us over at CASology! :)

  ОтговорИзтриване