понеделник, 14 ноември 2011 г.

Diamonds and Pearls

Вероятно малцина са тези, които не са слушали песента на Принс Diamonds And Pearls и вероятно точно толкова са тези, на които тази песен не е любима.
Вчера следобед цялото домочадие си намери работа извън къщи. Останала сама се опитах да осъществя замисления през седмицата проект за направа на 3D - двулицева картичка. Определено не ми беше ден за подобни начинания. Тогава реших да пробвам да сътворя нещо със специалния коледен пънч "блещулка", с който се сдобих. Тъй като само блещулките ми стояха малко незавършени, реших да добавя диамантен блясък и малко перли. Пуснах си Принс и ...идилията беше пълна! Получи се ето това:
Макар първият опит да не е без кусури, реших, че резултатът като цяло е добър и вероятно ще направя цял цикъл от подобни картички като наближат коледните празници :) А ето и изгледи отпред, отзад и на детайлите. Вътре има още една блещулка, която не е увековечена със снимка.
И понеже Diamonds Are A Girls Best Friend ще участвам с картичката в предизвикателствата на Забавлятелство Мър - Мяу и Двете елши.
А тъй като песничката Let it Snow е една от най-популярните коледни песни, ще участвам с моите диамантено-перлени снежинки и в предизвикателството на Картичкофуриите.

2 коментара:

  1. Страхотна снежна комбинация си направила! Харесва ми начинът на съчетание на елементите! Благодаря ти за коледното настроение!

    ОтговорИзтриване
  2. Хей, сладурке :) Картичката ти е много нежна и елегантна, ама си е Коледна пък и по нищо не личи да е предназначена специално за жена! :)
    Няма да можем да я приемем в Забавлятелството, но пък има още доста време и се надявам, че ще направиш нова картичка по темата :)

    Усмивки от мен:)

    ОтговорИзтриване