събота, 1 октомври 2016 г.

Честит 1-ви октомври!

Честит 1-ви октомври, мили хора! Днес, освен ден на музиката, поезията, пенсионерите и архитектите, е също и световен ден на майсторите на картички. Пожелавам на всички празнуващи тонове вдъхновение, за продължават да създават красота и радост около себе си, а също и енергия и много свободно време, през което да се наслаждават на любимите занимания!
Днес ще ви покажа картичката, която правих за две бебета - близнаци. Знаете, че заради моите момичета имам особен сантимент към близнаците, та затова се заех с картичката с огромно желание. Още от началото на лятото се каня да направя шейкър, но опитите ми не бяха много успешни (може би заради лепилата). Първоначалната идея беше да намеря картинка с две грахчета в шушулка и  шейкърът да е с малки зелени конфети. Намерих много сладък печат, но се оказа, че не мога за го закупя заради данъчната политика на ЕС. Тогава се сетих, че в Pinterest бях срещнала много сладка картинка от безплатни страници за оцветяване за деца с два жирафа и... проблемът ми беше решен. Ето какво се получи:
Жирафите са оцветени с промаркери. Шейкърът е направен с велпапе, което изрязах на ръка, изшкурих ръбовете и ги боядисах с бяла акрилна боя. Стана перфектно. Звездичките са от коледна декорация, купена от Кауфланд. Дантелата около кръга и банерът са на Sizzix, а релефът вътре е направен с папка за релеф на Nellie Snellen. Прибавих няколко копченца и течни перли. Ето и снимка от друг ъгъл:
А ето и пликът, който приюти картичката:
Ще покажа картичката ето тук:
CMC#85 Let it Shine;
Deep Ocean Challenge Blog - Challenge #138: "Anything Goes";
LTSCB #86 - Anything Goes;
Passion for Promarkers-Week 365–spots and/or stripes (The image is colored with Promarkers);
Simon Says Stamp Wednesday Challenge-Anything Goes

Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Приятно доизкарване на почивните дни!

7 коментара:

 1. Честит празник и на теб, Ели! Пожелавам ти много прекрасни моменти на вдъхновение с любимото ни хоби!
  И картичката и пликът-кутийка са много нежни и красиви, но аз си имам особен сантимент към шейкър картичките, така че картичката ми е фаворит :)
  Благодаря, че я споделяш с нас при Love To Scrap Challenge Blog's Anything Goes challenge! Така повече хора ще могат да ѝ се насладят!
  Прегръдки!
  Ирена, LTSCB DT

  ОтговорИзтриване
 2. How darling of a shaker card, and the giraffes are adorable. Love the star buttons and your diecut. Thanks for your entry into our challenge at Love TO Scrap.

  ОтговорИзтриване
 3. Честит празник, Ели! Големи сладурковци са тези жирафчета. Много готин шейкър!

  ОтговорИзтриване
 4. Честит празник, Ели!
  Чудна е картичката, толкова е сладка. Прекрасно си се справила с нелеката задача да направиш нещо подходящо за близнаци.
  Радвам се много, че я сподели с нас в предизвикателството на Card mania!
  Деси ^.^

  ОтговорИзтриване
 5. Such a beautiful card Ellie. I love the sweet giraffes and your colouring is perfect. Your papers and embellishments are really pretty and your envelope/box is amazing. Thanks for joining us at PFP this week for our ‘spots and/or stripes’ challenge. Hugs, Denise x

  ОтговорИзтриване
 6. Gorgeous shaker card Ellie! Those little giraffes are adorable and you've embellished your card beautifully.
  Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  Mandy xx

  ОтговорИзтриване
 7. Beautiful card. Thank you for joining us at Card Mania. Good luck.

  Evie - DT member.

  ОтговорИзтриване