понеделник, 23 февруари 2015 г.

Бухалчета

Здравейте, мили хора! Напоследък не съм особено активна с картичките, тъй като в свободното време акцентирам върху шиенето на камъчета и пайети върху балетните костюми на децата-доста пипкава, но всъщност приятна работа. За да не си помислите, че съм зарязала правенето на картички напълно, днес показвам картичката, която правих за рождения ден на моето майче. Ето я и нея:
 Картичката е правена по това уроче. За основата съм използвала дистрес мастило "Петно от орех", както и този  печат на Kaiser craft. Сладките бухалчета са на Clearly Besotted - печати и шаблон за рязане YOU'RE A HOOT. Клонът е част от шаблон за рязане и релеф на Marianne Design, а листата са от мини розата на Sizzix.
Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Спокойна вечер и успешна нова седмица!

2 коментара:

  1. Много мила картичка.Бухленцето е адски сладурско с това червено сърчице!Да ти е жива и здрава мама,да я радваш още дълги години с такива прекрасни картички, пък и така и така шиеш паетки върху балетни костюми , прехвърли идеите върху някоя картичка.Смятам че ще ти се получи и тя прекрасна като всички други сътворени от теб.Да имаш хубава и слънчева седмица,Ели!

    ОтговорИзтриване