вторник, 3 февруари 2015 г.

Малко цвят в дъждовното време

Здравейте, другарчета! На зная как е с вас, но тези постоянни дъждове и калища навън много ме потискат. Като противовес на мрачното настроение ми се ще да виждам повече шарени неща. Мисля обаче, че трябва огранича желанието си до правенето на картички, защото по повод един мини ремонт у нас през почивните дни дадох "гениалната" идея да боядисаме една стена в червено и резултатът бе потресаващ. Трябваше да е тъмно керемидено червено. Избрахме си боя по каталог и младежът в магазина ни увери, че дори в момента да не изглежда като на каталога, след нанасянето на стената на два пласта и изсъхването ще стане точния цвят. Да, ама не. Стана алено червено. Като на светофар. Наложи се спешно пребоядисване на няколко ръце, за да се заличи напълно избиващия отдолу червен цвят. Добре че Милото беше изключително търпелив, не ми натякваше, че съм вкарала фамилията в подобно приключение и доблестно отнесе 99,9 % от работата. И след цялата одисея по боядисването се зарекох за огранича употребата на ярки цветове  предимно върху  картичките :) За нещо такова говоря:

Използвах новия си шаблон за рязане на Sizzix. Малко поорязах цветето, за да намаля размера му. Хълмчето направих с папка за релеф на Marianne Design. По периферията на основата с дистрес мастила направих няколко завъртулки с печати на Viva Decor. Надписът е ембоснат с детайлна пудра. Приключих с няколко камъчета за разкош.
Ще включа картичката в следните предизвикателства:
CMC#65 Add Some Red / Добавете малко червено
Хартиени вълшебства - Всичко е позволено
Simon Says Stamp Wednesday Challenge - Anything Goes
Simon Says Stamp Blog-Something new /Sizzix dies/
Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Хубава и успешна нова седмица!

3 коментара:

  1. И аз съм се размечтала за цветно настроение и твоята картичка ме усмихна!Усмивка и за теб!

    ОтговорИзтриване
  2. Love your happy card, Ellie - the bright colors are exactly what we all need at this grey time of year! Thanks so much for joining us at the Simon Says Stamp Wednesday "Anything Goes" challenge!

    ОтговорИзтриване
  3. Great card!!! Thanks for joining us at Card Mania :) Good luck!!! iluszka DT

    ОтговорИзтриване