сряда, 3 септември 2014 г.

Кутийка

Здравейте, мили хора! Ето че август вече се изтърколи и лятото си стяга багажа, макар че на никого не му се ще да се разделя все още с него. Напоследък не съм много продуктивна, ама за това си има обяснение-отпуската свърши, а вечер с циментиран от умора мозък ми е малко трудно да намеря вдъхновението си. Все пак не се предавам и днес ще покажа опаковката на сватбената картичка, която правих преди известно време. По принцип нямах намерение да я показвам, ама стана толкова сполучлива, че не мога да се въздържа (ха, прозвучах като момиченцето в рекламата на бисквитите "Орео" ). Ето я и нея:
Кутията е правена от бирен картон по това уроче . Трябваше да е здрава, защото ще лети чак до Франция. Украсата е съобразена с предстоящото пътуване, т. е. почти липсва. Ето я и отворена:
Размерите на кориците са 15х15 см, а на самата кутия 14х14 см. Височината е 2.7 см.
А ето как изглежда с картичката:
Това май е всичко.
 Благодаря, че наминахте!
Хубава и спокойна лятна вечер!

3 коментара:

  1. Кай няма да я покажеш?! Истинска прелест е! Благодаря ти за урочето за кутийката!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекраснотия, Ели! Думи нямам да ти опиша колко съм възхитена от резултата! Имам това блокче на ММЕ и всеки път като го разлиствам, се чудя за какво бих ползвала хартията на малинки... Е, ти си й намерила най-прекрасното приложение! Стои невероятно на тази кутийка! <3

    ОтговорИзтриване