четвъртък, 16 февруари 2012 г.

За любовта и късмета

Днес се включвам набързо, за да покажа първите си опити да направя нещо с топъл ембосинг. Его за какво говоря:

Цветчетата на картичката са направени с топъл ембосинг. Тъй като нямам специален инструмент и използвах парти-грила, в горната част леко попрекалих с нагряването. Купидончето, надписът върху тага и завъртулките под колелото са стикери, които получих като подарък от Хобисимо при една покупка.
Колелото с късметчетата бях видяла преди време ето тук  (може и да си го изтеглите). Допадна ми като идея, но честно казано до скоро нямах подходяща картинка, с която да го използвам.
Смятам да включа картичката в КФП № 103 "Червено и бяло", а също и в игра № 33 на Arty-mark- Цветът на любовта, във февруарското предизвикателство на Двете елши и в Забавлятелство Четвърто: "Любов ли бе да я опишеш".

8 коментара:

  1. Идета за любовен дартс много ми хареса:-) Радвам се че участва в играта!

    ОтговорИзтриване
  2. Много добра идея, а и изпълнението е чудесно!

    ОтговорИзтриване
  3. Много готина и свежа идейка за валентинка! И ембосинга ти се е получил много, много добре предвид на това, какъв уред си ,ползвала! Аз не посмях по този начин, защото просто знам, че щях да направя мини пожар! Заложих на уреда за топъл ембос и до ден днешен и за миг не съм съжалила, че съм инвестирала в него. Много ми хареса и как си използвала стикерите. Имам няколко и все не мога да им намеря приложение! Успех от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Ох, че е готинка тази картичка - с това купидонче и това колело с късметче много ми допадна!

    ОтговорИзтриване
  5. Любовното колело е много хитра идея! Чудесна валентинка!


    Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  6. Харесва ми как прилагаш хартията и самия ти стил на работа. Надявам се скоро да видя още много композиции от теб. Много добре правиш картички, мисля, че не трябва да спираш. Както гласи един крафтерски девиз: " Не спирам да творя! ". Само напред.

    ОтговорИзтриване