неделя, 19 юли 2015 г.

За нов дом

Здравейте, мили хора! Напоследък не бях много активна с правенето на картички и публикуването им. Всъщност тази публикация чака повече от месец. Картичката беше предназначена за моя приятелка, която се пренесе в нов дом. Не разполагах с време за експерименти, поради което цяла седмица, между другите неща, които правих, обмислях наум детайли и похвати, което ми помогна в крайна сметка да направя картичката доста бързо. Ето какво се получи:
Поглед отвътре, където всъщност е атрактивната част:
Става дума за pop-up картичка, не бях правила такава, но отдавна се канех да опитам. Шаблонът с къщичките е на SSS, а хартиите са на ММЕ от блокчето On the Bight Side. Рамките  отвън и вътре са изрязани с шаблони на Sizzix.
Много съм доволна как се получи надписът от външната страна. Правих го с Фотошоп и го разпечатах върху оризова хартия. На живо стоеше доста добре, макар че изместих центъра с няколко милиметра.
Между двата пласта хартия на къщичките сложих оцветена оризова хартия. Пайетите не бяха предвидени първоначално, но нещо ми липсваше и именно те се оказаха подходящия елемент.
Ще включа картичката в следните предизвикателства:
Simon Says Stamp Monday Challenge - Anithing goes,
Картичкофурии - Картичка със сърце,
CMC#70 Anything Goes / Всичко е позволено.
Това е всичко от мен.
Благодаря, че наминахте!
Хубава и успешна седмица на всички!

6 коментара:

 1. Много е хубава, Ели!
  На пръв поглед човек би си казал: щанци, хартии, надпис... обаче всичко е така детайлно изпипано и си личи, че е обмисляна и премисляна всяка подробност. Много ми харесва и избора ти на хартии за външната страна.
  Поздрави!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 2. Gorgeous pop-up card! Love all the stunning pattern papers! Thank you so much for joining us at Simon Says Stamp Monday Challenge. Hugs, Sandra

  ОтговорИзтриване
 3. Хей,Ели липсваше ми с оригиналните идеи и прекрасното им изпълнение :)!

  ОтговорИзтриване
 4. Много весела, свежа и оригинална е, Ели! Харесва ми страшно много!

  ОтговорИзтриване