петък, 17 октомври 2014 г.

Най-накрая петък!

Здравейте, мили хора! Цяла седмица чаках петъка. Странна седмица беше. От една страна ми беше леко и приятно на душата, защото през почивните дни получих невероятен заряд и вдъхновение, посещавайки четвъртата картичкофурийска среща в София. За първи път се срещнах на живо с любими виртуални другарчета и повярвайте-невероятно удоволствие беше да се запозная с тях и да си побъбрим. Подробности за срещата има в репортажа на Кат в Картишока
От друга страна обаче се върнах на работа след едноседмично отсъствие. Какво да кажа - отпуска в най-усиленото време на годината изобщо не е добър вариант. Работата се събира и подличко изчаква да се появиш. И тогава...хоп - мята ти се на гърба и се опитва да изцеди всичките ти сили.  Та при такава борба на емоции мина седмицата.
Днешната картичка беше предназначена за моя приятелка, която  имаше рожден ден през седмицата. Спрях се на сравнително изчистен дизайн. Печатчето е на A Day For Daisies-преди време го бяха пуснали безплатно. Ето какво се получи:
Оцветяването е с промаркери. Надписът е ембоснат с бяла пудра.Установих, че печатът birthday е започнал да се амортизира, но това е разбираемо-може би вече е използван над 100 пъти, ако броим и пробните отпечатъци :)
През почивните дни ще се опитам да покажа АТС-тата, които правих за срещата в София, а също и красотите, които получих от останалите момичета.
Това май е всичко за днес.
Благодаря, че наминахте!
Приятна петъчна вечер и хубави почивни дни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар