събота, 8 март 2014 г.

Честит Осми март, мили момичета !

Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи, вдъхновени и вдъхновяващи!
Днес искам да ви покажа една картичка, която правих за рождения ден на моя колежка, много мила дама. В последните няколко години все нещо се случваше  и не можех да й приготвя нещо специално, но този път струва ми се успях :)
По-голямата част от материалите имам отдавна-например гофрираният картон е едно от първите неща, които съм си купила. Досега не го използвах за основи, защото ми се струваше, че върху него ще е трудно да се лепи заради релефа. Поради тези опасения преди да го залепя хубаво го пресовах с ... точилка. Вероятно в повечето къщи точилката се използва за други цели, но у нас май е по-вероятно да точи картон, вместо тесто :)
Шитата дантела ми е подарък от Течето. Имам си и още една. Честно казано до момента малко ми свидеше да ги лепя на картички, защото са много красиви, ама май им дойде времето. Картичката и за втората вече е на път.
А ето и малко по-близък план:
Ще включа картичката в TBC# 10 - Spring flowers / Пролетни цветя

Това е всичко от мен. Смятам да прекарам следобеда в мързелуване, а после в опити за правене на мини ягодов чийзкейк. Дано се получи :)
Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат празничен ден!

Част от използваните материали:




12 коментара:

  1. Ели, напълни ми погледа и сърцето. Чудесна картичка. Цветя, цветове, дантели, дизайн - разкошна хармония. Честит празник ти пожелавам и винаги да бъдеш тъй красиво вдъхновена :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Чудно красива и нежна картичка! Един малък разкош, който ме грабна и очарова от пръв поглед!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошна е! Много ми хареса и като цветове и детайли и като дизайн и текстури! Поздравления за това бижу!

    ОтговорИзтриване
  4. Ели, честит празник. Пожелавам ти много любов, здраве и шепи, пълни с творческо вдъхновение за да ни радваш с такива разкошотии...

    ОтговорИзтриване
  5. Честит празник,Ели! Картичката е невероятна,страхотна,очарователна,думите са малко ,за да опиша колко много ми хареса. Истинско бижу :) Поздрави .

    ОтговорИзтриване
  6. Прелестни цветове, Ели! Картичката веднага се нарежда сред моите любими вдъхновения. Колко познато ми звучи предназначението на точилката ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Много нежна картичка! Честит празник със закъснение!

    ОтговорИзтриване
  8. Е, как можах да пропусна такава ПРЕЛЕСТ?!

    ОтговорИзтриване
  9. Ели, невероятна е!!! Определено си успяла да се реваншираш тази година. Напълни ми душата с тази картичка! успех и късмет при нас в ТокБобок! утре обявяваме победителите :)

    ОтговорИзтриване
  10. Ели, не мога да й се нагледам на тази прелест! В Топ 3 си с нея в ТокБобок. Ще се радвам ако бъдеш наш Гост Дизайнер в следващата ни тема. Пиши ми на мейла ако искаш да участваш. Поздрави Весел Празник!
    http://tokbobok.blogspot.com/2014/04/winners-and-top3-tbc10-spring-flowers.html

    ОтговорИзтриване