вторник, 15 октомври 2013 г.

Разни разнообразни


Напоследък нещо не ми спорят нещата. Може би организацията ми куца или пък може би дините под мишницата са ми множко. Не че се оплаквам, ама по план публикацията с новата картичка трябваше да стане факт още миналата седмица, но докато се организирам се появиха и други важни неща за споделяне. Та затова днешната публикация ще е малко еклектична (aко използвам кулинарни аналогии мога да я оприлича на гювеч, а ако заимствам от шевната терминология ми се струва, че пачуърк е моята думичка).
И такааа... Да покажа първо картичката:
Правена е за рождения ден на моя колежка. Тъй като нямах много време, се спрях на позната и много харесвана от мен комбинация-крафт картон и бяло, с ръчно правени цветя и топъл ембосинг. Голямата роза и част от листата са правени от листите на стара дефектна книга. Тъй като бяха много тънки, първо ги залепих, а после ги боядисах с бяла акрилна боя. Хареса ми как буквите прозират отдолу и как естествено пожълтялата хартия се вижда на разрезите.

Не мога да не споделя, че се включих в чудесната нова инициатива на Картичкофуриите за създаването на Картичкофурийски календар за 2014 година.
В него дванадесетте месеца ще бъдат представени с дванадесет картички на различни момичета. За целта до 30 октомври всеки може да предложи свои картички. Създадени са 12 албума за всеки от месеците и е невероятно приятно да се разглеждат вече събраните предложения. Накрая жури ще подбере победителите за всеки месец, които ще получат своето местенце в календара. 
И тъй като май не съм се похвалила, да се похваля: вече съм горд собственик на 50 мм обектив. Ето и снимка с него от съботната разходка:
А ето и първата снимка с обектива, разбира се е на Максимилиян /това е едно от многото имена, с които е известен Карамел-Макс/:
А сега ви пожелавам хубава и спокойна нощ!
Благодаря, че наминахте!
До скоро!

3 коментара:

  1. Спокойна нощ и на теб, Ели и честит ти нов обектив. Много уважавам аз 50-тката, идеален е за картички. И котки. И деца, като се замисля :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много стилна картичка в любимата ми комбинация от крафт и бяло. Честит ти обектив, страхотни снимки. Надявам се и аз скоро да се сдобия с такъв:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Eххх... друго си е 50мм обектив!!! Обожававам го това буке!!!
    А картичката ти е много нежна!!! :)

    ОтговорИзтриване