петък, 11 октомври 2013 г.

За най-сладката племенница

Днес моята племенница е рожденичка. Появи се на бял свят преди цели девет години и се превърна в безспорния любимец на цялата фамилия. 
Картичката, която днес показвам, е именно за нея. Особено внимавах розовото да преобладава, защото тя все още е в "розовия си период". Не знам защо си мислех, че розовата мания ще я заобиколи и преди известно време й подарих шапка и шалче в пастелно зелено. Очевидно подаръкът не й беше по сърце, но все пак, подтикната от майка си, ми благодари и след малко добави: "И да знаеш, че този цвят не го предпочитам" :) Оттогава се съобразявам. 
Ето я и картичката:
 
Цветенцата отново са с тичинки от топченца за маникюр. Вероятно момичето в магазина, от който ги купих, си мисли, че съм решила да обръщам задълбочено внимание на ноктите си. Ходих няколко пъти, интересувах се от цветове, преценявах наличностите - проявих почти професионален интерес.
Хартията е от блокче на ММЕ - Indie Chic-Saffron. Печатът е прозрачен, на Nellie Snellen, а оцветяването е с промаркери. Надписът е направен с детайлна ембосинг пудра, а цветчетата и листата са изрязани с шаблони на Memory Box.
Ще включа картичката в предизвикателството на Simon Says - Use a Rubber or a Clear Stamp
Това май е всичко. 
Благодаря, че наминахте! 
Хубав и усмихнат ден на всички!

3 коментара:

  1. <3 Прекрасна! Въпреки че не съм по розовото, картичката много ми харесва!!! Ще ме накараш и аз съвсем скоро да опитам тези тъчинки от топченца за маникюр... :)))) Страхотно изглеждат! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти е жива и здрава племенничката и да ви радва и за напред.Много нежна свежа и лъчезарна картичка.Това с топченцата за маникюр и аз съм решила да го пробвам.Много ми хареса.Аз утре също съм рожденничка -май доста везни станахме.Поздрави за теб и малката сладуранка-рожденничка :)Гуш

    ОтговорИзтриване
  3. Много готина и свежа картичка със страхотна феичка! И е прекрасна в розово! :)

    ОтговорИзтриване