понеделник, 17 юни 2013 г.

За едно малко юначе


Тази седмица започна трудничко: дъщеря-тинейджърка с възпалено гърло точно преди предстоящите заключителни тестове, изровена от котарака саксия на току-що почистена тераса, половинчасово закъснение за работа...Но се надявам да завърши добре. Поне имам такива очаквания. Макар по принцип съзнателно да потискам очакванията си, за да се предпазвам от разочарования, този път не мога да се удържа - група пораснали момичета планираме посещение на вила в едно забутано селце, близо до морето :) Е, как да не очаквам нещо хубаво!
Пък картичката, която днес показвам, е предназначена за кръщенето на племенника на моя близка приятелка. Умишлено не сложих картинка, съответна на повода, защото по-скоро ми се щеше да е детска картичка. Наскоро гледах страхотно уроче за 3D Paper Piecing и много ми се щеше да изпробвам техниката. Нямах подходящо лепило, но все пак изображението на живо е доста триизмерно и съм доволна от резултата. Тъй като поръчаните нови цветове от Промаркерите все още не са пристигнали, използвах наличните, заедно с няколко дизайнерски хартии. Ето и резултата:
Облачетата и земята са направени с дистрес мастила. Оградата също - дървената структура е отпечатана върху бял картон с цвят петно от орех  и после е ембосната с прозрачна пудра, след което цялата ограда е тонирана с мастило.

Опашката на самолета отблизо:
Ще включа картичката в следните предизвикателства:
CMC#23 Use Kraft Paper
Картичкофурийско предизвикателство 172-Дърво
Simon Says Stamp and Show: Craft
TBC# 1 - Anything goes / Всичко е позволено 
Това май е всичко. Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден на всички и успешна нова седмица!

9 коментара:

  1. Страхотно ти се е получил 3D paperpiecing-a, Ели! <3 :))) А картичката е невероятна! Много ми харесва как си направила опашката на хвърчилото - с панделките и брадсовете! Изключително оригинално! <3 :))) Много момчешка и в страхотни цветове! <3 Браво!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Хехехееее! Невероятен е този мъник. А ти как си го "избарала" с тази техника! Суперска картичка! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges.

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, какъв разкош е тази картичка! С толкова внимание си направила всеки детайл по нея, че човек се прехласва и трудно откъсва очи от нея. Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mnaia Challenges. С радост ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубаво си личи на снимките 3D ефекта, който си направила на печата. Харесва ми много излъчването на картичката, а този малък мечтател е толкова сладък!
    След не толкова успешния старт на седмицата ти пожелавам остатъка от нея да е лек, а краят й да е приятен и вълнуващ!:)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудна! Много впечатляващ 3D ефект и прекрасен дизайн. Браво и още по-хубави дни ти желая :)ххх

    ОтговорИзтриване
  6. Невероятни детайли и 3D ефект.

    ОтговорИзтриване
  7. He is so precious! I love his argyle cap! Love the kraft leaves and base. Thank you so much for getting krafty with us this week here at Simon Says Stamp & Show!

    ОтговорИзтриване
  8. Еха, чудесна е! Много харесвам пейпър пийсинга, твоят е великолепен. А опашката на самолета е трепач! Успех. Отбий се утре, за да видиш публикацията с победителите. Очаквам те и в новата ни тема - За животните с любов.

    ОтговорИзтриване