петък, 8 март 2013 г.

Честит Осми март, мили дами!

Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи, вдъхновени и вдъхновяващи!
Не зная дали има нещо общо с това, че в края на нашата улица има цветарски магазин, но още от сутринта (преди 7 часа!) всички представители на силния пол, които виждах от прозореца в кухнята, вече се бяха сдобили с цветя. Как да не му е шарено и весело на човек, когато денят му започва с такава гледка!
Радвам се, че днес мога да покажа една много женствена картичка. Правих я за рождения ден на моя колежка. Мисля, че когато правя картички за конкретен получател, те придобиват неговия облик- май подсъзнателно възпроизвеждам моята представа за човека. Ето я и нея:

И отново имах намеса във фотосесията: Карамел-Макс, провокиран от някакъв шум навън, събори импровизирания ми рефлектор (парче картон с домакинско фолио отгоре) и се намести пред картичката. Можеш ли да му се сърдиш, нали е царя у нас...
И малко подробности: Хартиите са от блокчето Fairy Belle на Prima. Шаблона за корсета на роклята и начина на правене на закачалката заимствах от блога  Kelle Belle Studio.  За първи път се осмелих да използвам толкова щедро течните перли-завъртулките са правени с тях. Тъй като ги правих най-накрая, имах сериозни притеснения, че ще опропастя цялата картичка. С голямо облекчение видях, че това не стана :) Използвах този шаблон за рязане и дистрес мастило Петно от орех. Етикетчетата са готови, само ги тонирах в бледо розово с дистрес мастило.
Ще се включа с картичката в празненството, организирано от Тони по случай втория рожден ден на Handmade by Miss Emerald.
Хубав и усмихнат ден на всички!

13 коментара:

  1. Честит празник и на теб, Ели! Картичката е страхотна...толкова изящна и нежна!Поздрави и усмихнате ден от мен! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честит празник, Ели! Разкошна, много женска и изпипана картичка ни подаряваш. Благодаря :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник! КАртичката ти е много елегантна и някак романтична.

    ОтговорИзтриване
  4. Честит осми март и на теб, Ели! <3 :) Много красива картичка! <3 Наистина изключително нежна и женствена като за празника! :) Страхотна! Тези "шаби" цветове направо ми пълнят окото! :)))) Браво! ХОХО

    ОтговорИзтриване
  5. Честит празник и на теб! Много хубава картичка, което си е съвсем обичайно за теб!

    ОтговорИзтриване
  6. Честит празник! Прекрасна картичка, много ми хареса рокличката, много нежно излъчване има и това се допълва от течните перли, които аз обожавам да използвам!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна картичка! Роклята е толкова изпипана,а идеята за закачалката е много оригинална.

    ОтговорИзтриване
  8. :) Честит празник и на теб, Ели! Картичката е прекрасна, нежна и женствена!
    Аз също съм с подобен рефлектор. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Ели, честит празник - много усмивки ти желая.
    Страхотна рокля, може да я метнеш насам, с удоволствие бих я поносила :)

    ОтговорИзтриване
  10. Честит празник и на теб, Ели! Картичката е изключително нежна и пленителна! А Карамелчо е моята нова любов, да го намачкаш, ако позволява :)

    ОтговорИзтриване
  11. Ели, ти ме плени и омагьосана не само с картичката, но и с тази нежна рокля! Просто е ве-ли-ко-леп-на! Бушуват ли, бушуват асоциациите за лятна вечер, романтика, рози, целувки, танци... Благодаря ти, че се включи в моя празник!

    ОтговорИзтриване