събота, 28 януари 2017 г.

От всички нас с любов!

Здравейте, мили хора! През изминалата седмица моя близка приятелка и колежка имаше рожден ден. Тъй като тя е любимка на цялото си обкръжение,  желаещите да я поздравят за празника бяха повече. Ето защо реших и картичката да отразява цялата суматоха около избора на подаръка и подготовката на изненадата. Използвах врабците на ScrapBerry's от комплекта Basik And Sparrows, а също и няколко  цветчета и подаръка от комплекта Basik Thinking Of You. Ето резултата:

Двете части на картичката са оформени с шаблон за рязане на SSS, който използвах и за да нарисувам жицата, върху която са накацали врабците. Надписът "Честит рожден ден" ембоснах с пудра, която не е детайлна и резултатът определено не ми е любим, но заради цвета го преглътнах.Фонът е правен с дистрес мастила, а за самите пилета съм използвала хартии в жълто от различни блокчета. Може би ви направи впечатление, че врабците в комплекта са шест, а върху картичката седем :) Използвах една хитрина за огледално печатане, която видях в  това уроче .  Пилето горе в ляво от центъра и пилето върху подаръка са правени с един и същ печат, като изображението на долното пиле и краката му са подсилени с маркер. Ето и близък план, като държа да подчертая, че заради приближението се забелязват недостатъци, които иначе не се виждат:

Ето и бандата горе:
Ще включа картичката в партито по случай седмия рожден ден на Картичкофуриите. Мисля, че заради седемте пилета отговаря на първата зададена тема.
Ще я покажа също и в следните предизвикателства:
Simon Says Stamp Monday Challenge: Spread Your Wings
Simon Says Stamp Wednesday Challenge:Anything Goes

Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Приятно доизкарване на почивните дни!

5 коментара:

  1. Your card is adorable! I love those sweet little birdies and the sky is awesome. Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Monday Challenge.

    Cathie ♥

    ОтговорИзтриване
  2. Супер сладурска,пилетата са трепач !Страхотен фон ,даже отблизо :),майстор си !Усмивки:):):)

    ОтговорИзтриване
  3. Such a sweet card, love this design.
    Thanks for joining in at Simon Says Stamp Wednesday Challenge this week.
    Hugs,
    Caryn xxx

    ОтговорИзтриване
  4. Тези пилета са уникално сладки!Страхотна картичка си направила, Ели!

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката ти е повече от разкошна! Много сладки пилета :) Усеща се емоцията и суетенето ви :)

    ОтговорИзтриване