неделя, 18 декември 2016 г.

Иии...отново автомобилче

Здравейте рано в неделя, мили хора! Виждам, че навсякъде хората показват коледни и новогодишни проекти. При мен обаче нещата се движат със забавяне. Не че не съм извадила брокатите и коледните хартии-приготвила съм ги, но просто не зная кога ще стигна до тях. Може би през февруари? 
Днес отново ще ви покажа нещичко, което съм правила преди ремонта на къщата (май този ремонт се оказа събитие с историческа важност за нашето семейство, нещо като отправна точка - нещата са се случили или преди ремонта или след него 😃 ). Беше предназначена за мой приятел и колега. Отново използвах любимите печати на Kanban - Keep on Running. Просто са страхотни тези автомобилчета. Ето какво се получи:

Автомобилчето е направено с четири пласта хартия: основа, от която се виждат само гумите, огледалото и волана; "стъкло" от прозрачна плака; купе от дизайнерска хартия с прибавени с маркери светлосенки и последен пласт - маска на колата, номер и фарове,върху които сложих епоксидни стикери. Ето и малко по-различен ъгъл:
Това май е всичко.
Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар