вторник, 19 април 2016 г.

А някой кара колело....

Здравейте, мили другарчета! Спомняте ли си онази сладка песничка "Колело" на P.I.F. ? Моите деца много я обичаха. Та тази песничка е много подходящ фон за представяне на днешната картичка. Ето я и нея:
Последната година нещо съм се пристрастила към велосипедите - не, нямам предвид към истинските. Към тези върху картичките :) Струват ми се изключително удачни като олицетворение на приятното прекарване на свободното време и безгрижните дни. И как се променят нещата - докато като малка не слизах от колелото, в момента изпитвам ужас, че момичетата могат да решат да карат колело по улиците на нашия задръстен от автомобили град без велоалеи. Ама да не се отплесвам...
Самото колело върху картичката е изрязано от бирен картон. Аз само го лакирах с матов лак за декупаж.
Основата, върху която е залепено колелото, е оцветена изцяло с дистрес мастила. За да поосвежа гледката използвах шаблон за декупаж, на земята отпечатах няколко цветенца и пръснах малко ембосинг емайл. Балоните са изрязани с този шаблон на Rayner Hobby и ги залепих със силиконово лепило, за да придам обем. За разкош прибавих и две пеперуди :) Дизайнерската хартия на долната основа е от едно старо блокче на MME. Ето и по-близък план:
Ето и поглед отвътре:

Ще покажа картичката в следните предизвикателства:
КФП № 295 - Многослойна картичка;
Simon Says Stamp Monday Challenge-Butterfly Beauty.

Това е всичко от мен!
Благодаря, че наминахте!
Хубава и успешна нова седмица!

4 коментара:

  1. Ама много ми харесва твоята вело-картичка! Докара ми се колело и на мен :) Но и аз изпитвам ужас от карането по улиците, затова колелото ми си стои чинно в гаража вече 9-та година :) Кой знае, може някой ден да се престраша.
    А картичката е великолепна! Изпипана до всеки детайл, както винаги :) Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Your card is beautiful! I love the design, the colors and the adorable little butterflies. Thanks for entering it in the Simon Says Stamp Monday Challenge. Cathie

    ОтговорИзтриване