понеделник, 3 февруари 2014 г.

За порастването и "екстрите" около него...

Вероятно вече повече от половин година Милото отлага поръчването на първите си очила с диоптър. Мислех си, че това забавяне се дължи на особености в неговия характер и нежеланието да приеме, че има подобни необходимости, които компенсира с по-едър шрифт на компютъра и електронния четец. Да, ама не. Оказа се, че това явно e симптом при порасналите момчета, защото при последното събиране с приятели темата за очилата, нуждата от тях и отлагането на закупуването им беше застъпена доста сериозно в мъжката половина на компанията. И тъй като рождените дни  на дискутиращите са през февруари, не бих пропуснала да се пошегувам с тях на тази тема. 
Ето и картичката за първия рожденик:
Печатчетата са безплатни. Можете да ги намерите тук и тук. Всъщност разгледайте цялата галерия, има много симпатични неща. За да стане по-реалистично премахнах оптимистичния надпис от очилата и им сложих стъкла от прозрачна плака, а рамката минах с глоси акцент. С глоси акцент е покрит и металния елемент горе. Направен е от основа за брошка.
 А ето и близък план на очилата:
Т
Това е всичко от мен.
Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден на всички и успешна нова седмица!

10 коментара:

  1. Ха-ха-ха, това е една от най-готините картички, които съм виждала покледно време! Поздравеления за чудесното изпълнение

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна хрумка, Ели! Браво, браво, браво! <3 :) По-добре дори от мишоците на Пени Блек! :)))) Много оригинално!

    ОтговорИзтриване
  3. Хаха, страхотна шега и невероятна картичка :о))) Детайлите са невероятни. Браво :о)

    ОтговорИзтриване
  4. Хехех, уникална е :)) Направо, толкова е изпипана и толкова закачлива :) Идеята ти е страхотна :)

    ОтговорИзтриване
  5. Невероятна е! Идеята е прелестна и толкова забавна, а изпълнението - без грешка. Браво, момиче, всеки път ми пълниш душата с твоите красоти. Благодаря ти.

    ОтговорИзтриване
  6. Имам чувството, че истинска рамка си лепнала! Много готина картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. Просто гениално! Страхотна хрумване :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Направо "изби рибата" с тази картичка!!!Прекрасна идея, а изпълнението е повече от оригинално и изпипано! Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване