вторник, 10 септември 2013 г.

За една скъпа приятелка

Има хора, с които като че ли винаги можеш да намериш нещо общо. Не говоря само за предпочитанията, а и за сходни преживявания, а също и за важни житейски събития. Поне аз имам такава приятелка- и  двете сме привнесени в града, където живеем, по любов, разбира се,  моите момичета са родени на датата на раждане на голямата й дъщеря и  винаги внимавам какво ми говори за нея, защото абсолютно същото ни се случва и на нас-проблеми на израстването, важни избори и т. н., споделяме обща  професия и за капак нейният рожден ден съвпада с датата на нашата сватба. Според мен става дума за щастливи съвпадения, но астролозите вероятно биха дали по-аргументирано обяснение :)
Та картичката, която днес показвам, е предназначена за тази моя приятелка. Чувствам я така, все едно съм я правила за мен. Ето я и нея:
Тъй като цветята са доста обемни и биха се измачкали в обикновен плик, направих и кутийка:
Розите са изрязани с шаблона  шишарка на Тим Холц. После оформих с инструмент за ембосинг  и дистреснах крайчетата. Пък върху готовата роза сложих ембосинг емайл. Такъв впрочем сложих тук-там и върху листата и върху основата.
Напоследък май картичките ми започнаха да си приличат, но в момента съм на вълна цветя от хартия и просто не мога да се удържа :)
Това май е всичко. 
Благодаря, че наминахте! Хубав и усмихнат ден на всички!

6 коментара:

  1. Отговори
    1. извинявам се... страхотни СА и картичката и кутийката :-)

      Изтриване
  2. Eли, не знам дали все едно за теб, за нея или за мен си я правила, но е ПРЕКРАСНА! Допада ми изключително много като цветове, композиция, елементи.... всичко! Листенцата са разкошни! А "дрешката" на картичката също е прелестна! Браво! :))) Адмирации! <3

    ОтговорИзтриване
  3. Много нежност и красота има в твоето творение, Ели! Личи си желанието и любовта с която си направила и картичката и кутийката. Благодаря ти, че сподели за емайл ембосинга! От доста време го гледам по различни картички и се чудех какво е тава чудо. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошна е картичката, толкова нежна и елегантна! И с чудна опаковка! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, момичета!
    Маги, наистина се получава страхотен ефект с емайл ембосинга. Най-добър резултат се получи върху основата-върху малките елементи големите зрънца не могат да се задържат, просто не се лепят с мастилото и инструментът за топъл ембосинг ги издухва. За основата дори не ползвах мастило-просто поръсих и разтопих с нагряване от долната страна.

    ОтговорИзтриване