четвъртък, 25 юли 2013 г.

Лятно и цветно

Май напоследък не мога да спра да се хваля, че най-накрая съм в отпуска. Гооолям кеф! И най -хубавото е, че всичко може да се свърши после и няма нищо, дето ТРЯБВА да се свърши точно сега. Мдаа, изобщо не ми е трудно да свикна с този дневен режим.
Потвърждение на всичко казано дотук е, че от написването на предишните редове до написването на това изречение минаха повече от два дни. Ноо, да продължа по същество :)
Картичките, дето днес ще покажа /две наведнъж, че не зная кога пак ще се наканя да публикувам/ ги правих миналата седмица, т. е. преди мързелът и коктейлите край басейна да ме превърнат в слабо организирана материя. Снимах ги набързо и днес точно толкова набързо ще ги покажа. Ето ги и тях:



И по двете картички има ръчно правени цветя - малките розички на първата и единствените цветя на втората. Струва ми се, че балерината на втората картичка е Мария Тальони - първата балерина в света, която танцува с палци и балетна пачка, но оригиналното изображение е  обърнато на 180 градуса и вплетено в чудесен колаж в хартиите на Prima Fairy Belle.
Ще включа картичките в CMC#25 Pearls and/or Gems / Перли и/или Камъчета.
Това е всичко от мен. Благодаря, че наминахте! Хубав и усмихнат ден на всички и дано тези, които все още не са усетили блаженството на лятната отпуска, скоро да го усетят!

3 коментара:

  1. Ели, и двете картички са невероятни.Въпреки че балеринката е много нежна ,първата картичка ме грабна малко повечко може би с цветовото си съчетание- пъстро ,свежо и пленяващо!Бравоооооооо!!! Това са любимите ми цветове!Гуш

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни , свежи и нежни! Честита почивка, наслаждавай и се изцяло :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиви и двете, първата е толкова свежа и лятна, втората - нежна и изтънчена!

    ОтговорИзтриване