сряда, 26 юни 2013 г.

CCH #148 Anything but a card, публикация № 100 и мнооого снимки

По план днешната публикация трябваше да направя в понеделник, когато беше началото на новото предизвикателство в The Crazy Challenge "Да не е картичка". Тъй като моя картичка беше избрана в топ 3 на CCH #146, бях поканена да съм гост дизайнер през следващия месец. Ето какво подготвих за новото предизвикателство:
 
Това са книгоразделители. Но не обикновени, а за принцеси. За моите принцеси. Когато им ги подарих, след ахването и благодарностите, ми беше зададен въпроса: "Ти да не би да искаш да ни накараш да четем повече?" За искането, искам, но едва ли бих успяла с новите книгоразделители да ги накарам да четат нещо различно от вампирски романи :) Впрочем повечето от тях и аз ги чета с удоволствие.
На таблото за управление видях, че днешната публикация е стотната в блога. Не съм от най-активните блогъри, защото публикувам най-вече за себе си и то когато имам възможност, избягвайки графици и срокове - харесва ми да запазвам скромните си творчески  постижения и да ги споделям. Все пак, не мога да не съм изпълнена със задоволство, че по този лежерен начин успях да направя 100 публикации.
Миналата седмица се бях похвалила, че планираме петъчно-съботно-неделно море по женски. Отседнахме в чудесна къща под наем в с. Камен бряг, в близост до Яйлата и с. Тюленово. Хареса ми, че е диво и все още запазено. Вероятно няма да се хареса на хора, които очакват да се излежават на топлия пясък по време на ваканцията, защото просто няма пясък. Най-близкия пясъчен плаж е на Русалка, което е на около 2 километра. Ние не го посетихме, защото бяхме заети с изследване на скалистите брегове. Беше страхотно преживяване! Ето и снимки:






 Опит за снимане при ниска осветеност:




 Няколко снимки от с. Тюленово:



 Първи опити за снимане в клин (правят се няколко снимки с различна експозиция, които после се комбинират с програма, за да се избегнат изгорели участъци или прекалено тъмни сенки):


 Къде без изгреви! Малко подранил Джулай от с. Камен бряг:


 И естествено пеперуди:

Това май е всичко. Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден на всички!

4 коментара:

  1. Ама ако знаеш как ми напълни очите!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ели, удоволствието да чета блога ти ме накара да те номинирам в едно предизвикателство. Заповядай тук да се запознаеш с подробностите: http://vaklina.blogspot.com/2013/06/vikis-blog.html

    ОтговорИзтриване
  3. Ели, пренесе ме на морския бряг, и то не на топлия пясъчен бряг, а точно на този, който обичам - див, неопетнен, красив, загадъчен...преди две години отидох до нос Калиакра(за първи път), но до Камен бряг така и не стигнахме. Трябва да поправим грешката! Честита публикация номер 100. Да станат с още една нула :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ах, пеперудите! Те ме грабнаха! И от книгоразделителите и тези, истинските! Красота! А изгревът - страхотен! И честити 100! :)

    ОтговорИзтриване