вторник, 14 май 2013 г.

За края и новото начало

Казват, че всеки край е едно ново начало. Не зная дали тази максима е общовалидна. Струва ми се, че понякога краят си е просто край, но в други случай затварянето на последната страница наистина отваря път за нови начинания. Поне при абитуриентите е така :)
Днес показвам картичката, която правих за една абитуриентка. Използвах печата на Gorjuss Нови висоти, който ми се струва изключително подходящ за случая. Тъй като печатът е доста голям, картичката стана по-голяма от обичайния размер на моите картички - А6 или 13.5 х13.5 см. Пък като имах толкова пространство на разположение, имах възможност да сложа и допълнително елементи за декорация. Ето какво се получи:

Хартиите отново са от блокчето на ММЕ "Indie chic"-"Saffron". Нещо напоследък се пристрастих към розовото и не мога да спра да го използвам. Оцветяването е с Промаркери, а надписът долу е готов. Шевовете са правени с конец за дънки - установих, че е по-дебел и стои по-добре върху картичката.
Това май е всичко.
Ще включа картичката в CMC#20 Flower Power.
 Благодаря, че наминахте!
Хубав и усмихнат ден на всички!

4 коментара:

 1. Наистина като за абитуриентка този е най-подходящият печат от серията! (аз обаче го нямам)
  Картичката е на обичайното за теб ниво - високо!

  ОтговорИзтриване
 2. Прелестна картичка! Точно пасва на повода и се наистина Gorjuss!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Много е красива, Ели! <3 И толкова подходяща за случая! :)))) Продължавай с розово-лилавата гама! <3 :))) ХОХО

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасна картичка и изключително подходящо изображение за този повод си избрала. Шевовете, дизайна, елементите са просто великолепно съчетани с него. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Успех и ще те очакваме отново при нас.

  ОтговорИзтриване