петък, 22 февруари 2013 г.

За една скъпа рожденичка

Днес показвам картичката, която направих за рождения ден на моето майче. Тъй като рожденият й ден се падаше през седмицата, не успяхме да сме с нея точно на датата, но обмисляме да й се изсипем накуп заедно с фамилията на брат ми в края на седмицата. Даа, ще стане наистина весело - общо се събираме 9 човека, няколко котки с либерален режим на посещения на дома и един малък кокер шпаньол. Карамел-Макс остава у нас, тъй като гостуването ще е кратко и ако го вземем, бедният ще стои наежен на кълбо в някой ъгъл докато си тръгнем. 
Ето и картичката:

Вижда се, че доста разточително съм използвала Биг шота, а също и няколко дистрес мастила. Шаблоните за рязане са на Мarianne Design. Просто не можах да им устоя, макар че като си купувах машината бях решила, че ще си взема само основни форми за рязане, за да не ми стават еднакви картичките. Решението очевидно не е било окончателно :)
Това май е всичко. 
Благодаря, че се отбихте и дано имате хубави и спокойни почивни дни!


4 коментара:

  1. Чудесна пролетна картичка!Рожденичката ще е много доволна предполагам от такова посещение което подготвяте:)...да ви е жива и здрава ,дълги години да ви посреща!

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти е жива и здрава рожденичката! :) Страхотна картичка си ѝ спретнала! Много сладък надпис и цветовете са много пролетни. <3 :)
    А за Биг Шота - невероятно е наистина как само с един уред си постигнала толкова завършена картичка... :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна и толкова чуруликаща картичка се е получила, Ели. Харесва ми много тази свежа композиция. Браво :)ххх

    ОтговорИзтриване