петък, 8 февруари 2013 г.

Любов под дъжда

Днес показвам картичка, която е предназначена за сестричката на една от най-близките ми приятелки. Правих я с голямо желание. Печатчето срещнах в Pinterest и наистина се влюбих в него. Първоначално идеята беше картичката да е шейкър с малки червени камъчета-сърчица и червеното да преобладава. Само че не ми хареса, че сърчицата не се движеха свободно заради парченцата хартия на фигурите и се наложи да променя изцяло концепцията.
Мисля, че на снимката се вижда, че фигурите са направени с парченца хартия. Допълнително използвах промаркери и дистрес мастило -Античен лен. Дантелата е направена с печат върху оризова хартия с бяла детайлна ембосинг пудра. Текстът върху картичката е продукт на домашния поетичен гений-след множество несполучливи опити да събера в едно изречение дъжда и любовта, без това да звучи твърде смешно или твърде собственически (зной се римува доста добре с мой), Милото ми се притече на помощ и  даде сегашната редакция на посланието. Текстът разпечатах с два шрифта, защото ми се стори, че стои интересно.


Напоследък не успявам да се включвам в предизвикателства, но ми се струва, че тази картичка отговаря на условията (май) на няколко. Ето защо ще я включа в КФП № 154 "Различният цвят на любовта", CMC# 13 Color Combo / Цветова комбинация и 
в DOC #44 - Love and Lace.
Хубав и усмихнат ден на всички!

6 коментара:

  1. Чудесна картичка със страхотно послание! Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Оооо, много е хубава! Милото има талант за послания, използвай го при удобен случай> И успех в предизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е сладка ,има си и щипка загадъчност и чуство за хумор!Благодаря ти,че я включи в Card Mania и че ме усмихна!С поздрав:Ива

    ОтговорИзтриване
  4. Прелестна картичка! Всичко в нея ми харесва толкова много... и прекрасната двойка и оригиналното послание, и чудесното цветово съчетание!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. Толкова е готина! Харесва ми, че надписа е с различни шрифтове. Всеки детайл си е на мястото, а цветовете са много приятни за окото. :)

    ОтговорИзтриване