неделя, 1 юли 2012 г.

Let the Sunshine in

Доживях! Тази сутрин с Милото посрещнахме слънчевия изгрев на брега на Дунава. Това ми беше първия July morning и мога със сигурност да кажа - изпуснала съм много! Беше невероятно красиво! Е, какво толкова, ще кажат някои, то слънцето си изгрява всяка сутрин. Да, ама аз тази красота редовно я проспивам. До тази сутрин, когато изръчках Милото от леглото и той, милия, не можа да ми откаже.
Мисля, че днешният ден е най-подходящия за споделяне на картичката, която направих за юлското предизвикателство на Забавлятелство Мър-Мяу-Пъстра картичка.

 Поглед и отвътре:

 За направата на картичката използвах шрифта JI CHUNKY CAPS, с размер 190, който се оказа много благодатен за техниката paper piecing, а също и шрифта 1960s Hippie. Буквата О от LOVE е направена с 5 см пънч и декорирана с мноооого цветенца.
Всъщност докато правех картичката в главата ми се въртяха песнички от филма "Коса", който ми беше любим в тинейджърските години, пък и сега също го гледам с удоволствие. Казвам ви чао с една от любимите ми песни:


4 коментара:

  1. Много оригинална и изключително тематична картичка :-) Най много ме впечатли знакът на мира, който си направила с малки цветчета :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Супер хипарска картичка :) Всичко е идеално подбрано - шрифтът, цветовете, знакът, идеята! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Лельо Ели, много е хубава!!!
    Нямам търпение да я видя.

    ОтговорИзтриване