понеделник, 25 юни 2012 г.

Картичка за Ани

Днес ще покажа картичката, която направих за Ани от Ani Arts по повод рождения й ден.

 А ето и поглед от вътрешната страна:

 И от по-близо:

От доста време търсех повод да използвам новия си печат с дървесна текстура и най-после го намерих :) Първо отпечатах "дървото" с бяло мастило върху бял картон, поръсих с бяла ембосинг пудра и я стопих, а после боядисах белия картон с дистрес мастила, с цветовете петно от орех и черни сажди.
Пеперудата е отпечатана върху оризова хартия и после е изрязана на ръка. Много ми се щеше основата да е в пастелно зелено, вместо в жълто, но новите ми хартии не успяха да пристигнат преди почивните дни, а не ми се щеше да отлагам правенето на картичката за през седмицата, защото тогава почти не успявам да отделя време за приятни за правене неща.
Разбира се в картичката ми пак има канап (къде без него!). Само че този път е  "облагороден" с няколко залепени перлени мъниста. За да мога да вържа канапа по този начин, повдигнах "дървените" елементи с 3D тиксо.
Това е. Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден! :)

7 коментара:

  1. Много красива и нежна картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Впечатлена съм!Картчката е разкошна,най- много ме грабна комбинацията на канап и перли,които според мен са взаимно изключващи се.И дървесната структра..чудна....още веднъж браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхооооооооотна! Браво! Аз, както винаги, съм впечатлена от твоите картички! Смело мога да кажа, че ти ме запали по ембосинга :)Отново много ми харесва пеперудата, както и водното конче в предната картичка! Преди време се впечатлих от това колко ефектно стои канапа в картичката ти с кораба, но идеята канап и перли, наистина е уникална и стои страхотно. А дървесна шарка за мен е висш пилотаж :)Още веднъж поздравления за тази красота!

    ОтговорИзтриване
  4. Все по-интересно ми е да надниквам при теб. Прекрасна картичка!

    ОтговорИзтриване
  5. Много благодаря за милите коментари! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Е, пак нещо по мой вкус ;)Страхотна картичка, Ели !

    ОтговорИзтриване
  7. Разкошна е! Поздравления! Останаха ми очите в нея :)

    ОтговорИзтриване